Anker Stuy Verven BV

Meer dan drie generaties lang maken wij met passie verf bijzonder. Wij geven kleur aan ieder project met een garantie voor kwaliteit. Dit resulteert in meer dan een eeuw aan tevreden klanten die waarde hechten aan duurzame kwaliteit met oog voor milieu & mens.

Anker Stuy Verven BV

Over Anker Stuy

De Friese Onderneming van het jaar 2016: Anker Stuy Verven. Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu. Duurzame innovatie zit in de genen van Anker Stuy, lichtgevende verf voor op de weg als lumineus voorbeeld. Continu vernieuwen vergt een grote fascinatie voor alle facetten van het product. De kwaliteit wordt herkend: Anker Stuy acteert nationaal en internationaal.

Marketing en communicatie vacatures bij Anker Stuy Verven

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Anker Stuy? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Anker Stuy Verven!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Anker Stuy Verven BV jouw rating
1 2 3 4 5