ANBO

ANBO is een actieve bond van, voor en door de leden. We behartigen de belangen van de groeiende groep ouderen op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. ANBO biedt leden op deze thema’s informatie, advies en ondersteuning en brengt mensen bij elkaar. We zijn voor ouderen dé bondgenoot voor lang en gelukkig leven.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij ANBO in Woerden

Over ANBO

ANBO is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Sinds de oprichting in 1900 behartigen we de belangen van ouderen. Tegenwoordig doen we dat op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. ANBO biedt leden op deze onderwerpen informatie, advies en ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar door ons ontmoetingstrefpunt. En we werken nauw samen met de andere (ouderen) organisaties als dat nodig is. ANBO is uw bondgenoot voor lang en gelukkig leven.

ANBO, ook wel de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen, is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Ons beleid wordt getoetst aan onze leden en dat maakt dat we namens onze leden standpunten kunnen innemen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, wordt gehoord.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij ANBO

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ANBO in Woerden die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

30 nov 2022 253 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ANBO jouw rating
1 2 3 4 5