Amazing

De Mixed Media Minds van Amazing maken communicatie die scoort. Van strategie tot uitwerking, offline, online, het maakt ons niet uit.

online marketing en communicatie vacatures bij Amazing in Apeldoorn

Over Amazing

Wij geloven in de kracht van de verrassing. We zoeken altijd naar de WOW. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Ons team bekijkt alles dan ook graag net even op een andere manier. Op z'n koppie en extra koppie-koppie. Met een hecht team van zo'n 25 communicatiepro's maakt Amazing merken sterker. We tackelen complexe communicatievraagstukken en zetten deze om naar strak doordacht design en innovatieve digitale techniek. Dit doe je allemaal niet in je eentje, maar met de kracht van ons multidisciplinaire team. Onze klanten? Ze zitten echt overal: van dienstverlening en retail tot aan de zorg en bouw. En natuurlijk alles daar tussenin, van Apeldoorn tot verweggistan.

Amazing is een gezond bedrijf en een hechte club; een grote creatieve familie die elkaar ondersteunt en scherp houdt. We houden van ondernemen, tijd voor fun, wilde ideeën en uitproberen en als het moet, dan wordt er even keihard gewerkt. We laten geen skill onbenut en denken in kansen en mogelijkheden. Amazing is een open en snelle organisatie, waar goede ideeën werkelijkheid worden. Zie jij jezelf al als nieuw sprankelend teamlid? Kom maar op!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Amazing

Ben jij benieuwd naar (online) marketing vacatures of communicatie vacatures en stages bij Amazing in Apeldoorn? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

23 jun 2016 1984 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Jm

Toffe club!

Geef Amazing jouw rating
1 2 3 4 5