Amazing Mixed Media Minds

We do wow in strategie, concept, development en design. Zo maken we merken sterk en creëren we communicatie die scoort.

online marketing en communicatie vacatures bij Amazing in Apeldoorn

Over Amazing

Wij geloven in de kracht van de verrassing. En daarom bekijken wij het net ff van de andere kant. Op je kop denken, noemen we dat. Met het juiste verhaal onderscheid je jezelf en boei je die doelgroep. Zo val je pas écht op.

Onze klanten? Ze zitten echt overal: van dienstverlening en retail tot zorg en bouw. En alles daar tussenin - regionaal én nationaal. Met een hecht team van zo'n 35 communicatiepro's maakt Amazing ieder merk sterk. Een complex communicatievraagstuk in branding, positionering of concept? Kom maar op! We hebben de meest creatieve mixed media minds in huis. Voeg daaraan toe: onze nuchtere mentaliteit en stevige kennis van de nieuwste technologieën – online én offline. En voilà: treffende communicatie! We do wow.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Amazing Mixed Media Minds

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Amazing Mixed Media Minds die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

23 jun 2016 2456 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Jm

Toffe club!

Geef Amazing Mixed Media Minds jouw rating
1 2 3 4 5