Alpine Hearing Protection

Bij Alpine willen we graag dat mensen meer genieten van het leven. Dat doen we door hoogwaardige gehoorbeschermers te bieden voor onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Bedrijfsprofiel Alpine Hearing Protection

In onze visie heb je meer plezier in de dingen die je doet als je geen last hebt van schadelijk of hinderlijk geluid. Daarom produceren en verkopen we innovatieve en trendy oordoppen die zeer comfortabel zitten. Oordopjes die bijvoorbeeld bijdragen aan een gezondere nachtrust, meer muziekbeleving, meer plezier in het water en meer ontspanning tijdens het reizen.

Jarenlange ervaring

Al sinds onze oprichting in 1995 richten we ons uitsluitend op gehoorbescherming. Samen met onze klanten zijn we sindsdien continu bezig onze producten verder te verbeteren. Hun feedback biedt ons de mogelijkheid onze producten verder te verfijnen en te vernieuwen. Want niets geeft zo veel voldoening als een klant kunnen verrassen. En vandaar dat we de relatie met onze klanten koesteren.

International Dutch Design

Onze producten leveren we wereldwijd in meer dan 40 landen aan distributeurs, grote winkelketens, horecagelegenheden, evenementen en online shops. En in diverse landen zijn we als beste getest. Met name door het ontwikkelen van het AlpineThermoShape™ materiaal en de AlpineAcousticFilters™ zijn onze oordoppen qua comfort en demping ongeëvenaard. Al onze producten zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dutch Design, daar zijn we trots op. Daar zijn we trots op. Het is voor ons een teken dat we samen met ons team en onze klanten onze ambitie kunnen realiseren: als toonaangevend merk, met de meest ideale oordoppen continu inspireren en een positieve bijdrage leveren aan ieders welzijn.

 

13 mrt 2015 2860 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Alpine Hearing Protection jouw rating
1 2 3 4 5