Albert Heijn

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’’

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Albert Heijn in Zaandam

Over Albert Heijn

Elke dag zit boordevol keuzes en met al die mogelijkheden van tegenwoordig is kiezen niet altijd makkelijk. En daarbij snapt Albert Heijn dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons voedsel vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, in de winkel of thuis. Overal en op elk moment zijn we er. Zo is Albert Heijn, als vertrouwde en inspirerende partner, al 135 jaar toonaangevend als het gaat om lekker eten en drinken.

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, waarin we nieuwsgierig zijn, elkaar waarderen en lef durven te tonen. We dagen je uit om goed in je vak te zijn én je elke dag te ontwikkelen om er nog beter in te worden.

Onze gedragingen vormen hiervoor de gemeenschappelijke basis. De gedragingen die bij Albert Heijn centraal staan zijn: wees jezelf, samen eigenaar, elkaar waarderen, goed in je vak en durf te doen.

Werken bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele sfeer samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Albert Heijn

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Albert Heijn in Zaandam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

05 okt 2023 204 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Albert Heijn jouw rating
1 2 3 4 5