Agapè

Agapè is een organisatie met onderdelen die evangeliseren onder studenten, jeugd, via websites en social media. Er zijn ook onderdelen die gericht zijn op toerusting voor evangelisatie en versterken van relaties. De medewerkers van Agapè mobiliseren christenen om samen met ons de liefde van Jezus zichtbaar te maken in woord en daad.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Agapè in Driebergen-Rijsenburg

Over Agapè

Sinds 1969 neemt Agapè het initiatief om mensen in Nederland te bereiken met de liefde van Jezus Christus. Ons hart gaat naar hen uit, daarom willen we hen in contact brengen met hun hemelse Vader. Onze drive is dat alle mensen in Nederland de kans krijgen om Jezus persoonlijk te leren kennen. Om dat te bereiken mobiliseren we christenen om samen met ons Jezus zichtbaar te maken in woord en daad.

Agapè is onderdeel van de internationale beweging Cru. Wereldwijd worden christenen in beweging gezet om anderen de liefde van Jezus Christus te laten zien. 

Agapè biedt kerken en christenen trainingen, producten en projecten om zelf op een persoonlijke manier te leren getuigen in de samenleving.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Agapè

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Agapè in Driebergen-Rijsenburg die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

21 sep 2023 163 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Agapè jouw rating
1 2 3 4 5