Adena Internet

‘‘De online wereld verandert dagelijks en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het lokale garagebedrijf heeft andere online doelstellingen dan een winkel met webshop of een pure internet player.’’ In welke online fase u ook bent, Adena denkt graag met u mee en geeft u eerlijk advies over de mogelijkheden van online concepten voor uw bedrijf. Wij werken samen met diverse partners om u een totaalconcept te bieden op online dienstverlening.

Adena Internet

Wie zijn wij

Adena is in 2005 opgericht en is een full-service internetbureau dat zich richt op custom made e-commerce, online concepten en advies en online marketing.

Al sinds 1999 is de oprichter Ernst Admiraal werkzaam in de online wereld. In de loop der jaren heeft hij een specialistisch team om zich heen verzameld.

Ieder teamlid kent feilloos de weg in de online wereld en heeft dezelfde drive als ik, maar iedere expert heeft weer een andere specialisatie. Dat maakt ons team zo sterk en uniek”, aldus Ernst Admiraal

Wij denken met u mee vanaf dag 1 als het gaat om conceptontwikkeling, ontwikkeling van de producten, marketing, lancering en begeleiden het gehele proces. Uw wensen en ideeën mixen wij met onze expertise zodat er een geoptimaliseerd custom made product ontstaat. Inmiddels hebben wij een groot aantal vaste klanten in onder andere de detailhandelsbranche en toeristische branche waar wij onze e-commerce en technische knowhow, SEO/SEA expertise en creativiteit mogen inzetten.

Wat we doen

Of u nu alleen een globaal idee heeft of al verder bent in het online proces, het team van Adena adviseert en ontwikkelt.

Adena staat voor alles wat met online te maken heeft: conceptontwikkeling, strategie, (zoekmachine)marketing, e-commerce en ontwikkeling van webshops en boekingssystemen.

 

27 jan 2016 5345 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Adena Internet jouw rating
1 2 3 4 5