Actemium

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door onze marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn wij in staat veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Samen met onze klanten optimaliseren we industriële processen. Zo leveren we een waardevolle bijdrage aan een efficiënte en duurzame industrie.

Actemium

Het wereldwijde Actemium netwerk, onderdeel van VINCI Energies, telt 300 business units in 35 landen en 19.000 specialisten. In Nederland zijn 21 business units met 1000 betrokken specialisten actief.

Visie Actemium

Elke business unit van Actemium is ten volle doordrongen van de basisbeginselen van het Actemium-netwerk en leeft die na: veiligheid voorop, twinning, een positieve houding, teamspirit en een bijdrage leveren.

Deze waarden belichamen de wens van ons merk om als dynamisch, verenigd en echt netwerk te werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor ons toekomstige succes van essentieel belang is dat we onze medewerkers in staat stellen hoger op te komen en hun volledige potentieel te ontwikkelen. De 19.000 mannen en vrouwen die samen het Actemium-netwerk van 300 businessunits vormen, delen deze waarden.

Veiligheid voorop
Veiligheid is dé absolute prioriteit en een eerste vereiste voor alles wat wij doen.

Twinning
Twinning betekent bij Actemium als partners in een win-winrelatie samenwerken en gezamenlijk zakelijke kansen ontwikkelen.

Positieve houding
Van problemen kansen maken en succes delen.

Teamspirit
Onvoorwaardelijk delen en ons gedragen als ruimdenkende leden van een team die elkaar ondersteunen.

Een bijdrage leveren
Een actieve rol spelen in het netwerk, geven en ontvangen, ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid jegens Actemium en daarnaar handelen.

 

16 dec 2014 3040 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Actemium jouw rating
1 2 3 4 5