Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Achmea

Over Achmea

Dagelijks zorgen 13.000 collega's ervoor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Vanaf onze oprichting in 1811 zijn we er door en voor onze klanten én voor de samenleving. Samen met onze klanten, strategische partners en relaties lossen wij grote maatschappelijke vraagstukken op rond gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen.

Een gezonde, veilige én duurzame toekomst - volgens Achmea

Elke dag kom je in aanraking met kansen en mogelijkheden. Maar ook met tegenslag of ongemak. Soms groter dan je zelf kunt dragen. Gelukkig zijn we er dan voor elkaar. Door hulp en steun van anderen kun je verder. Samen zorgen we ervoor dat het leven van mensen door kan gaan, ook als het even tegenzit. Dát is Samen Leven volgens Achmea.

Werken bij Achmea

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij Achmea. Dus doen we onze uiterste best om dat voor elkaar te krijgen. Elke dag werken we aan een meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Een team waarin iedereen zich herkent; jij past er altijd tussen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Achmea

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Achmea die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Openstaande vacatures

06 okt 2014 3930 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
w5smqMEMXN4

If only there were more clveer people like you!

Geef Achmea jouw rating
1 2 3 4 5