Achmea

​Het verhaal van Achmea is het verhaal van onze medewerkers. Met elkaar bouwen we komende jaren aan het Achmea van de toekomst. Daarbij blijven we doen wat we al meer dan 200 jaar waarmaken. Als er schade optreedt, vergoeden wij die en helpen we klanten bij het herstel ervan.

Achmea

Over Achmea

Achmea is de marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Achmea werken 17.000 mensen. Onder Achmea vallen diverse grote merken, zoals Interpolis, Centraal Beheer Achmea, Zilveren Kruis Achmea, Avéro Achmea en FBTO. Achmea is naast Nederland in zeven landen actief. We denken dagelijks na over oplossingen voor zaken zoals genoeg geld voor later of het afdekken van bedrijfsrisico’s. Met als doel: een betere samenleving. Voor iedereen. Want we zijn denkers en doeners en geloven dat het altijd beter kan.

Dit zijn wij en dit is ons verhaal 

Het is nogal een ambitie die we hebben voor komende jaren: met toonaangevende oplossingen dagelijks relevant zijn voor klanten. Maar samen moet het lukken. We blijven doen waar we al jaren (eeuwen!) goed in zijn. Tegelijkertijd willen én kunnen we meer zijn voor onze klanten. Dit is ons verhaal.

Werken bij Achmea

Achmea is een van de grootste werkgevers in de financiële dienstverlening. Bij Achmea kun je het verschil maken voor onze klanten. Samen met goed opgeleide collega’s die veel werkervaring hebben in verzekeringen. Zoek je uitdaging en wil je samenwerken met professionals? Heb je talent en ambitie? Neem dan bij Achmea de volgende stap in je carrière.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Achmea

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Achmea die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
w5smqMEMXN4

If only there were more clveer people like you!

Geef Achmea jouw rating
1 2 3 4 5