ACES Direct

ACES Direct is een toonaangevende leverancier van hardware, software, randapparatuur en supplies. Via de website worden meer dan 400.000 producten aangeboden. ACES Direct biedt kleinzakelijk, MKB, resellers, non-profit organisaties alsmede overheidinstellingen hoogwaardige IT-oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend.

ACES Direct

Over ACES Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Onze oorsprong ligt in de verkoop van IT-hardware. Maar in de meer dan 15 jaar dat we bestaan, zijn we sterk gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Jaarlijks helpen we 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt onze focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingenIT-producten en IT-diensten.

Vandaag de dag is ACES Direct een allround IT-leverancier voor bedrijven en non-profit organisaties. Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar zijn we goed in.

Werken bij ACES Direct

Als favoriete IT leverancier van zakelijk Nederland maakt ACES Direct de werkdag van klanten eenvoudiger door middel van IT. Wij willen excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving. Dat is terug te zien in de manier waarop wij onze medewerkers centraal stellen bij alles wat we doen, om zo onze klanten optimaal te bedienen. Hiervoor maken we gebruik van een bijzonder kantoor, een inspirerende werkomgeving en een doordacht HR-beleid waarin ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Aces Direct

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van ACES Direct die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij ACES Direct in Tilburg!

03 aug 2015 2309 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ACES Direct jouw rating
1 2 3 4 5