ACES Direct

ACES Direct is een totaal leverancier van IT-producten, IT-diensten en IT-oplossingen voor de zakelijke markt. Het bedrijf streeft ernaar om het inkopen van IT-producten zo makkelijk mogelijk te maken. ACES Direct onderscheidt zich van andere e-commerce bedrijven door haar sterke customer focus, de ondersteuning in specialistische IT-vraagstukken en haar geheel zelf ontwikkelde technologie.

ACES Direct

Over ACES Direct

ACES Direct is een allround IT-dienstverlener die grote en kleine organisaties helpt om meer succes te boeken. Dat doet ACES Direct door klanten te helpen bij het oplossen van zakelijke uitdagingen met behulp van complete, integrale IT-oplossingen die de optelsom vormen van hardware, software, diensten en kennis. Daarmee zorgt ACES Direct dat organisaties zich helemaal op hun kernactiviteiten kunnen richten en medewerkers hun werk sneller, beter en efficiënter kunnen doen. Vanuit Tilburg bedient ACES Direct jaarlijks meer dan 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen. Ondanks die omvang staan samenwerking en persoonlijke aandacht centraal. Want alleen door persoonlijke aandacht en diepgaande samenwerking kan ACES Direct écht toegevoegde waarde leveren. Dát is de persoonlijke klik in IT.

Het ACES Direct DNA

De kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie, die is opgebouwd uit 'passie', 'samenwerking', 'betrokkenheid', 'kennis van zaken', 'doen wat we zeggen' en 'de beste zijn'. Het zijn woorden en waarden waarop we elkaar aanspreken en die ons inspireren om tot nog betere prestaties te komen.

Medewerkers weten dat zij bij ACES Direct voor de beste werkgever gekozen hebben!

ACES Direct heeft een HR beleid dat onderscheidend is van andere organisaties. Medewerkers kiezen voor ACES Direct, omdat de medewerkers bij ACES Direct als bijzonder waardevol worden gezien. Dit is ook terug te zien in de zaken die ACES Direct aanbiedt om haar medewerkers ECHT gelukkig te maken.03 aug 2015 1040 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef ACES Direct jouw rating
1 2 3 4 5