Aces Direct

Aces Direct is dé IT Business Partner van Nederland. Wij helpen onze klanten om met een optimale inzet van IT een voorsprong te genereren. Nu en later. We jagen aan, zien kansen, zetten de boel op scherp én nemen organisaties mee. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling en ons team dus ook. We groeien!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Aces Direct in Tilburg

Werken bij Aces Direct

Aces Direct is een topwerkgever! Al voor het vierde jaar op rij is Aces Direct geëindigd in de top 10 van beste werkgevers in IT. Een mooie positie, waar wij iedere dag hard voor werken. Wij willen excelleren, zowel richting collega's, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving. Ons kantoor in Tilburg biedt een inspirerende werkomgeving waar volop ruimte is voor groei en ontwikkeling. We zijn nieuwsgierig naar de talenten van mensen. En vooral hoe die talenten bij Aces Direct kunnen passen. Zodat we het beste uit elkaar halen, en samen onze klanten optimaal bedienen. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer. We maken graag kennis met je.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Aces Direct

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Aces Direct in Tilburg die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

03 aug 2015 2547 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Aces Direct jouw rating
1 2 3 4 5