ACA

ACA is een dienstverlenend IT-bedrijf dat specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun afnemers beter willen ondersteunen.

Bedrijfsprofiel ACA

Onze visie

Het speelveld van fashionbedrijven is onderhevig aan verticale bewegingen in de keten, een toename van het aantal online spelers, nieuwe technologische mogelijkheden en een veranderende consument. Ketensamenwerking, omnichannel ondernemen, onderscheidend vermogen en consumer focus zijn daarom steeds belangrijkere thema’s in de fashionindustrie. ACA loopt voorop in het bieden van automatiseringsoplossingen waarmee fashionbedrijven op deze facetten kunnen inspelen.

Onze missie

We willen onze kracht en expertise inzetten om fashionbedrijven beter te laten presteren in een sterk veranderende markt. Het is de missie van ACA om fashionbedrijven beter te laten presteren met behulp van excellente software. Software die hen in staat stelt te sturen op basis van betrouwbare managementinformatie en die online en offline processen optimaal integreert. Software die intelligentie herbergt waarmee nee-verkopen tot een minimum kunnen worden beperkt.

Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht. Van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot crosschannel bedrijven en van merkeigenaren tot wholesalers die hun retailklanten beter willen ondersteunen. ACA bestaat sinds 1983 en heeft meer dan 1.000 bedrijven geautomatiseerd.

 

 

20 mrt 2015 2584 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ACA jouw rating
1 2 3 4 5