3xM

3xM bereikt mensen in landen waar het woord van God niet of nauwelijks doordringt. Met onze televisieprogramma’s verspreiden we Gods boodschap van liefde en hoop. We doen dit in de eigen taal en cultuur van de inwoners van het land. Hiervoor werken we samen met lokale partnerorganisaties en kerken.

3xM

Over 3xM

Het evangelie mag niet in elk land vrij verspreid worden. We willen dáár actief zijn waar nog geen christelijke televisie is. Zoals Paulus schrijft in Romeinen 15:20: “maar ik heb er een eer in gesteld het evangelie niet op plaatsen te verkondigen waar Christus al bekend was. Ik wilde niet op het fundament van een ander bouwen.” We bereiken mensen met het evangelie door aansprekende tv-programmas over maatschappelijke problemen. Die programma’s laten zien wat het christelijk geloof in het dagelijks leven betekent. Op deze manier verspreiden we Gods boodschap van liefde en hoop.

Het unieke aan het werk van 3xM is de samenwerking met kerkelijk leiders in de landen waar we werken. Met hen kiezen we belangrijke sociale onderwerpen die we in de programma’s centraal stellen.

De EO heeft 3xM in 1980 opgericht, om ook buiten Nederland het evangelie te verkondingen. 3xM werd in 1983 een zelfstandige stichting en heeft haar hoofdkantoor in Nederland.

Marketing en communicatie vacatures bij 3xM

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij 3xM? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij 3xM in Amersfoort!

 

26 okt 2016 977 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef 3xM jouw rating
1 2 3 4 5