3xM

Stichting 3xM is een internationale zendingsorganisatie die Tv-programma's uitzend in West Afrika, Centraal-Azië, Pakistan en Bangladesh. De programma's worden gemaakt door lokale, getrainde partnerorganisaties die de cultuur goed kennen. De programma's van 3xM gaan over sociale noden in de plaatselijke samenleving, zoals corruptie in Bangladesh, kwetsbare kinderen in Centraal Azië en Hiv/ Aids in West-Afrika. In de programma's worden verhalen verteld door slachtoffers en daders en wordt een christelijk alternatief geboden.

3xM

Dit is 3xM

3xM staat voor More Message in the Media. 

Doelstelling
Het bevorderen van de verkondiging van het Woord van God via de moderne media.

Missie
3xM bereikt mensen met het evangelie in landen waar het Woord van God niet of nauwelijks doordringt, door middel van media die aansluiten bij de lokale taal en cultuur.

Visie
Wereldwijd is in bijna ieder huishouden, hoe arm ook, een televisie te vinden. Van Senegal tot Bangladesh stemmen duizenden hun toestel af op de programma’s van 3xM. In hun eigen omgeving zien ze aansprekende programma’s die laten zien wat het christelijk geloof inhoudt en wat dat in het dagelijks leven betekent. Zo komen zij in contact met God en kunnen hun ogen opengaan voor Zijn liefde.

Marketing en communicatie vacatures bij 3xM

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij 3xM? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij 3xM in Amersfoort!

 

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Geef 3xM jouw rating
1 2 3 4 5