247 Dynamics

247 Dynamics is een IT dienstverlener die organisaties helpt met het automatiseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van op maat gesneden software. Wij geloven dat automatisering zich moet aanpassen aan de organisatie – en niet andersom. Daarbij zien wij gebruiksvriendelijke interfaces en solide processen als de sleutel voor een geslaagde automatisering. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vandaar de naam 247 Dynamics.

247 Dynamics

Automatisering

Automatisering speelt zich voornamelijk af onder de ‘oppervlakte’ en is voor een groot deel ongrijpbaar en onzichtbaar. Wat mensen zien is alleen het topje van de ijsberg. Innovatieve oplossingen komen voort uit de dagelijkse problemen die onze klanten ervaren in het runnen van de onderneming. Samen met hen maken wij business processen efficiënter. Software implementeren we volgens de evolutie methode. Dat betekend dat we nieuwe software en IT systemen gefaseerd invoeren. Op deze manier ervaren uw medewerkers geen last van de implementatie en raken geleidelijk vertrouwd aan het systeem. Dit doen we samen met een team dat bestaat uit specialisten die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste toepassingen op het gebied van online software.

Leerfabriek

Wij houden kantoor in Brabants nieuwe broedplaats voor ambachtswerk en creatief talent; de Leerfabriek KVL. Misschien zijn we hier als software bureau wel een vreemde eend in de bijt, maar het bied een ideale omgeving om creatief na te denken over nieuwe software oplossingen.

21 jul 2015 1282 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef 247 Dynamics jouw rating
1 2 3 4 5