Training geven

We zijn op zoek naar experts die de leden van de community verder willen en kunnen helpen door hun kennis en ervaringen met hen tijdens een training of workshop te delen. Ben jij die expert die mensen verder wil helpen in hun carrière?

Welke experts zoeken we?

Daar kunnen we kort over zijn. Eigenlijk iedereen die veel ervaring en kennis heeft op het gebied van solliciteren, loopbaan ontwikkeling, personal branding en de arbeidsmarkt. Maar ook experts uit het vakgebied die hun kennis en ervaringen over online marketing, PR anno 2017, social media marketing, community building, storytelling, branding en meer willen delen. En weet je, je doet er niet alleen de leden uit de Marketing & Communicatie Vacatures community een groot plezier mee, maar je zet er jezelf ook nog eens extra mee op de kaart. En wel als een hele sympathieke expert die weet waar het anno nu om gaat: delen!

Wat is de deal?

En ook dat is simpel: jij als expert stelt je tijd beschikbaar en gebruikt je visie, kennis, ideeen en ervaringen voor een spetterende, energieke, inspirerende en interactieve training of workshop voor de leden. En wij zorgen voor een goede locatie, zorgen voor de benodigde communicatie over de workshop, zetten jou als expert (en eventueel je bedrijf) daar waar mogelijk in de spotlights en zorgen dat de zaal vol zit. O ja, natuurlijk zorgen we ook dat alle andere zaken voor een succesvolle workshop aanwezig zijn.

Word jij zo'n sympathieke trainer/expert?

Laat ons dan even iets weten via het contactformulier! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zouden we leuk vinden! En bekijken met heel veel plezier samen met je wat de mogelijkheden zijn.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+