Wim van den Nobelen

Wim van den Nobelen

Wim van den Nobelen

info@strictlypeople.nl

Wim is oprichter en recruiter bij Strictly People. Strictly People helpt werkgevers en werknemers elkaar te vinden op basis van Nobelisme. Bij Strictly People vinden ze namelijk dat je alleen moet betalen voor een dienst als deze toegevoegde waarde levert. Daarom bepaalt bij Strictly People de klant de waarde van onze dienstverlening. Oftewel arbeidsbemiddeling op basis van Nobelisme

Sinds enkele jaren schrijft Wim blogs over Recruiters, solliciteren en alles wat met recruitment te maken heeft. Hij schrijft deze in de vorm van een blogfeuilleton. Dit zijn:

Wim treedt daarnaast regelmatig op als spreker en verzorgt regelmatig trainingen en workshops om zijn kennis zo over te dragen.

Sollicitanten, begin het jaar goed. Aan het begin van dit nieuwe jaar geen goede voornemens, maar een lijst met slechte gewoontes waar sollicitanten beter mee stoppen! Social media heeft onze levens drastisch veranderd. Iedereen is een nieuwsbron en deelt zinloze en -volle informatie met vrienden en vreemden terwijl men bang is zijn of haar privacy kwijt te raken. En iedereen lijkt beschikbaar of in ieder geval benaderbaar voor een nieuwe of betere baan! LinkedIn vaart er wel bij.

09 jan 2017 9793 Wim van den Nobelen 1

Social Media is big business. LinkedIn is groot. Twitter is groter. Facebook het grootst. Als je naar het aantal gebruikers kijkt, is Facebook een van de grootste landen ter wereld. Nu stam ik nog uit het tijdperk waar ieder jaar de telefoongids met een harde klap op de deurmat viel. Kilo’s dik. En deze was alleen voor jouw regio. Via Facebook bereik je binnen enkele klikken wie dan ook ter wereld. Social Media maakt onze wereld klein.

05 mrt 2015 5836 Wim van den Nobelen 0

Solliciteren is een baan. Een vervelende baan als je geen werk hebt. Een waarbij je vaker tegen teleurstellingen en afwijzingen aanloopt dan een compliment krijgt. Laat staan een goed gevoel. Dat veel solliciteren depressiviteit in de hand kan werken, lijkt logisch.

30 dec 2014 3754 Wim van den Nobelen 4

Vroeger hingen er bij mijn beste vriend tegeltjes in de wc. "Denk niet bij het laatste vel, de volgende redt zich wel!" "Leven is het meervoud van lef!" Tegenwoordig gebruiken we geen tegeltjes meer maar Facebook, LinkedIn en Twitter. Nog wel op de wc.

19 dec 2014 4065 Wim van den Nobelen 0