Sergej Koopmans

Sergej Koopmans

Sergej Koopmans

Marktonderzoeker bij n-joi.cc

sergej@n-joi.cc

http://www.n-joi.cc

Werkzaam als stafverpleegkundige voor het Directieteam van Parnassia met als aandachtsgebieden Marketing, Onderzoek & Innovatie. Ontwikkelingen van nieuwe behandelmogelijkheden en innovaties waarbij zowel de patiënt als de behandelaar in zijn kracht gezet wordt.

Vanuit marketing perspectief kijken naar positionering, klantbeleving en creatieve communicatie mogelijkheden en dit verbeteren om zo van onze patiënten en medewerkers ambassadeurs te maken. Het verrichten van marktonderzoek naar klantenbeleving, het definiëren van toegevoegde waarde en ontwikkelen van servicemarketing.

Onderzoek doen naar nieuwe product-markt-combinaties (PMC) aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, strategische marketing analyses, storytelling, marktonderzoek, positionering en communicatiestrategieën.

Sinds ik me verdiept heb in het begrip ‘Pricing’ kan ik niet meer normaal naar prijzen van producten en diensten kijken. Er zijn veel verschillende prijsstrategieën voor het bepalen van de prijs. Een prijsstrategie is de afstemming tussen de kosten van het product of de dienst en welke opbrengst dit product of dienst moet opbrengen om de continuïteit van de onderneming te garanderen.

01 aug 2016 7377 Sergej Koopmans-Moleveld 1