Nieke Groot

Nieke Groot

Nieke Groot

Ondernemer, docent, consultant

Nieke@tcb2.nl

www.tcb2.nl

All round Marketing Communicatie Manager a.i., copywriter en freelance docent bij NCOI, Schoevers, Scheidegger en Boertien Vergouwen Overduin. Als docent van aanstaande marketing(communicatie)professionals streeft ik ernaar om het vakgebied Marketing en Communicatie terug te brengen tot de essentie. Door het ‘waarom’ achter iets uit te leggen, bereik ik dat studenten niet gaan leren over marketing, maar er over gaan dénken. Zo komen ze los van de theorie en kunnen zij gaan spelen met concepten. Dat levert niet alleen creatief, maar vooral doeltreffend resultaat op.  

Wil je meer van me weten? Kijk dan ook eens op mijn website van "Taking care of Business" en "Teksterie".

In vorige delen van deze serie ‘Marketing Makkelijk Gemaakt’ is de marketingmix omschreven als een gereedschapskist waar iemand mee aan de slag gaat. Ongeacht het gereedschap, het is het vakmanschap dat het resultaat al dan niet tot kunst verheft. Hoe bepaal je dat vakmanschap?

07 feb 2015 1790 Nieke Groot 0

In vorige delen van deze serie ‘Marketing Makkelijk Gemaakt’ is de marketingmix omschreven als een gereedschapskist waar iemand mee aan de slag gaat. Ongeacht het gereedschap, het is het vakmanschap dat het resultaat al dan niet tot kunst verheft.

16 dec 2014 2676 Nieke Groot 0

In het vorige deel van deze serie ‘Marketing Makkelijk Gemaakt’ is de marketingmix omschreven als een gereedschapskist waar iemand mee aan de slag gaat. Ongeacht het gereedschap, het is het vakmanschap dat het resultaat al dan niet tot kunst verheft.

01 dec 2014 2318 Nieke Groot 0

In het vorige deel van deze serie ‘Marketing Makkelijk Gemaakt is marketing omschreven als ‘de kunst van het hebberig maken’. De marketingmix is omschreven als een gereedschapskist waar de marketeer mee aan de slag gaat. Ongeacht het gereedschap, het is het vakmanschap dat het resultaat tot broddelwerk of tot ware kunst verheft.

13 nov 2014 2436 Nieke Groot 0