Nancy Dielissen

Nancy Dielissen

Nancy Dielissen

Communicatieadviseur

ndielissen@hotmail.com

in ontwikkeling

"Wat is jouw droom?"

Ik ben mijn eigen communicatiebureau aan het opstarten en worstelde met het concretiseren van mijn doel. Totdat iemand mij de vraag stelde "Wat is jouw droom?". Die kon ik namelijk heel makkelijk beantwoorden en daardoor werd ineens alles helder.

Mijn droom is..
.. mensen helpen en ze een goed gevoel geven. De haastige, digitale, vaak onpersoonlijke wereld waarin we leven een beetje persoonlijker, warmer en vrolijker te maken.

Uitdaging

Dat lijkt een hele uitdaging, maar ik denk dat ik dat kan. Hoe? Simpelweg, door anders te communiceren. En met 'anders' bedoel ik; met meer aandacht voor de ander, persoonlijker, oprechter en warmer. Het zit 'm vaak in heel kleine nuances. En het is de (mijn) kunst om die aan te brengen.

Als je het leuk vindt en op de hoogte wil blijven van de stappen die ik zet voor het oprichten van mijn eigen onderneming; volg me gerust!

 

Als je het woord ‘netwerken’ intypt bij Google, zie je verschillende betekenissen, namelijk: - het leggen en onderhouden van contacten met andere mensen die je mogelijk ooit voordeel kunnen opleveren in je werk; - contacten leggen waar je je voordeel mee kunt doen; - zijn best doen zoveel mogelijk invloedrijke mensen te leren kennen.

08 mrt 2016 7676 Nancy Dielissen 2

In mijn vorige blog daagde ik je uit om jezelf de vraag te stellen ‘Wat zou jij doen als je niet bang was?’. Die vraag heeft mij namelijk (onder andere) geholpen om mezelf weer op te pakken en mijn blik op de toekomst te richten nadat ik boventallig werd verklaard. Die vraag blijft me echter nog steeds intrigeren. Want; waarom doen we niet gewoon àltijd datgene wat we willen? Zonder bang te zijn. Ik spreek hier voor mezelf, maar ik weet dat er genoeg anderen zijn die hetzelfde denken of in elk geval begrijpen wat ik bedoel. Waar zijn we eigenlijk bang voor?

11 feb 2016 3294 Nancy Dielissen 5

‘Helaas, je bent boventallig.’ BAM!!! Die mededeling zag ik even niet aankomen. Of misschien stiekem toch wel een klein beetje. Maar ik had zo’n leuke baan, geweldige collega’s en wilde helemaal niet weg bij de organisatie. Dus, stak ik m’n hoofd in het zand totdat het moment van reorganisatie dan toch echt daar was.

02 feb 2016 3146 Nancy Dielissen 0