Leoni van Zeele

Leoni van Zeele

Leoni van Zeele

Marketing Medewerker

Leonivz@outlook.com

Beste Marketing en Communicatie vakgenoten,

Leuk je te treffen op deze pagina.

Na o.a. ruim 7 jaar gewerkt te hebben als Product Marketing Manager in de reisbranche was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Marketing en Communicatie is mijn lust en mijn leven en ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Een leuke baan in deze branche, waar ik al mijn kennis en ervaring in kwijt kan, was dan ook een logische stap. Daarom ben ik inmiddels aan de slag als allround marketeer, een functie waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Ik heb ervaring op het gebied van e-mailmarketing, content marketing en social media marketing. Ideeën en manieren bedenken om een product of dienst te vermarkten is het leukste wat er is!

Als blogger hoop ik andere mensen te laten meedelen en inspireren over mijn missie, visie en ervaringen in de marketing-en communicatiebranche.

Vragen, tips of opmerkingen ? Stuur mij gerust een berichtje via bovenstaande Social Media buttons.

Veel leesplezier en inspiratie toegewenst!

Groeten uit Den Haag, 
Leoni

Anno 2017 is het eigenlijk ondenkbaar dat een bedrijf geen goede online marketing en communicatie medewerker heeft. Dat klinkt voor veel marcom professionals ongetwijfeld als een deur die wel heel erg open is, maar de realiteit bij veel bedrijven is nog steeds dat zo'n functie geen vast onderdeel is van de bedrijfsstructuur. Dat is niet alleen een gemiste kans, maar vaak zelfs een serieuze bedreiging voor de toekomst.

14 mrt 2017 4177 Leoni van Zeele 1