José van Daal

José van Daal

José van Daal

Inspirator / systemisch coach / marketing en communicatie professional

info@zichtbaarondernemen.nl

http://www.zichtbaarondernemen.nl

Super mooi intitiatief, deze website en ik vind het ontzettend leuk om blogs te gaan schrijven hier voor. Ik heb al een paar jaar een eigen weblog en schrijf zeer divers.

Ik ben in 2014 boventallig verklaard na 11 jaar marketing/communicatie te hebben gedaan bij een sportbond. Ik zou graag schrijven over hoe je als werkzoekende geïnspireerd kan blijven om een baan te vinden in de huidige arbeidsmarkt. Ik ben zelf 51 jaar en bruis van de energie en wil graag iets doen met mijn ervaring, kundigheid en passie. Vorig jaar heb ik diverse inspiratie bijeenkomsten georganiseerd om werkzoekenden te motiveren en te inspireren op hun zoektocht naar werk. Tevens heb ik een vrouwen netwerk van net startende ondernemers in Vianen op gestart (MEWE Woman), omdat ik geloof dat je niet alleen, maar juist door je samen te verbinden je kansen op de markt vergroot. Door deze activiteiten houd ik mezelf lekker scherp en breid ik tevens mijn eigen netwerk uit. Echter er zijn dagen dat ik na een volgende afwijzing ook down ben en door mijn positieve instelling weer probeer er een positieve draai aan te geven. Hierover zou ik graag schrijven, gewoon wat mij / ons bezig houdt in de zoektocht naar een boeiende en nieuwe uitdaging ook al ben je boven de 50.

Sinds 1 mei 2015 ben ik trotse eigenaar van mijn onderneming Zichtbaar Ondernemen. Mijn missie is om jou als persoon of ondernemer te laten ontdekken hoe jij jezelf zichtbaar kunt maken op een manier die het beste bij jou past, met als doel jouw plezier in het leven en/of in je bedrijf zo optimaal mogelijk te maken en succesvol te laten zijn.

Met vriendelijke groet,

José van Daal

Dag van de arbeid, 1 mei j.l. Ik vond het wel een toepasselijke datum en dag om de stoute schoenen aan te trekken en mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. In dit artikel wil ik jullie vertellen over mijn ervaringen bij het starten van mijn eigen bedrijf.

18 jun 2015 3694 José van Daal 0

Vooral de maandag valt me elke keer weer zwaar. Je zou zeggen dat het, na bijna een jaar zoeken naar die leuke functie, wel went om de maandag te starten maar ik vind het de lastigste dag van de week. Mijn partner vertrekt naar zijn werk na een gezellig weekend en onze dochter breng ik even snel in mijn jogging outfit naar de bus omdat zij weer voor een week naar Amsterdam vertrekt voor haar studie geneeskunde. Ik zie allemaal mensen fris en fruitig op weg naar hun werk gaan, de een op de fiets de ander met de auto of het openbaar vervoer. Het is lekker druk op straat en ik denk terug aan de tijd dat ik bij mooi weer mijn fiets pakte om naar mijn werk te gaan, tenminste als ik geen afspraak buiten de deur had.

10 nov 2014 3172 José van Daal 0