Femke In de Betouw

Ik ben Femke In de Betouw. Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd in de media en entertainment wereld met als specialisatie marketing en projectwerk. Echter ben ik niet pas sinds juni aan het zoeken. Als starter ondervind ik momenteel best veel hobbels en krijg ik vaak de reden: 'er zijn mensen met meer ervaring dan jij' te horen. Daarnaast beschouw ik mijzelf ook niet als de jongste, ik ben net 28 jaar oud en dat zorgt ook nog vaak voor vragen zoals "en hoe zit het dan met het krijgen van kinderen" en "ben je bezig met settelen" etc etc.

Graag zou ik mijn ervaringen delen met de rest van werkzoekend Nederland en zo hen maar ook mijzelf een beetje te helpen. Ben ik te kieskeurig? Of ben ik juist te verlegen/terughoudend/overgekwalificeerd/verzekerd van mijn zaak ik weet het niet maar hoop er toch wel snel achter te komen om mijn carriere eindelijk eens te kunnen beginnen!

Met vriendelijke groet, Femke In de Betouw

Misschien is het een vreemde titel voor mijn eerste blog maar ik doe het toch. Ik zal je kort even uitleggen waarom. Mijn vriend en ik hebben een zeilboot. Het is een mooie zeilboot van 8,5 meter waar we in totaal met 5 mensen op kunnen slapen. Afgelopen weken ben ik (omdat ik toch thuis zit) veel bezig geweest met klussen met het resultaat dat de boot begin deze maand weer het water in kon.

15 apr 2015 8702 Femke In de Betouw 0