Esther Offringa

Esther Offringa

Esther Offringa

Coördinator Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment

estheroffringa@gmail.com

Bloggen? Iedereen doet het, maar toch vind ik het nog best spannend! Wanneer heb je een goede blog geschreven? Ik ga die uitdaging nu aan met mijzelf.

Hai! Ik ben Esther, 32 lentes jong en woonachtig in Houten. Zelf werk in een van de mooiste steden van Nederland, Utrecht. Zelfs midden in het centrum, mijn geluk! Dat levert in de zomer altijd een zeer gezellige tijd op.Ik ben ooit begonnen met een Communicatie opleiding en tijdens het afstuderen in de crisis had ik helaas de pech dat de Communicatie & Marketing functies niet voor het oprapen lagen. Toch kon ik ergens beginnen bij een kleine intermediair en heb per toeval hierdoor ook ervaring opgedaan met recruitment. Nu 7 jaar en een andere werkgever later ben ik werkzaam als Coördinator Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment. Ik merk dat ik het reuze interessant vindt waar 'Marketing/Communicatie meets Recruitment' en focus mij hier momenteel op in mijn huidige rol (denk ook aan Employer Branding, online recruitment etc). Een interessant onderwerp en ontwikkeling in de markt waar genoeg over te schrijven valt. Ik denk dat we (lees werkgevers) hier steeds meer mee te maken krijgen. Mijn hart voor het Marketing & Communicatie vak is niet verdwenen en wil dit ook niet loslaten ondanks dat ik in een andere branche werk.

Ik ga een poging wagen ;)

Esther

Eigenlijk heb ik al geblogd, maar dat heb ik vooral gedaan vanuit mijn functie als Recruiter en vanuit het vakgebied waarin ik bemiddel. Dit lukt prima. Maar bloggen vanuit mijzelf en mijn 'verhaal' delen vind ik toch een beetje spannend. Dus voor mijn gevoel begin ik onderaan de ladder, maar hé, je moet ergens beginnen! :)

03 apr 2019 3297 Esther Offringa 0