Debbie Grijpink

Debbie Grijpink

Debbie Grijpink

Founding Partner bij Mærke - creatie en communicatie

debbie@maerke.nl

http://www.maerke.nl

Debbie Grijpink in een notendop: 33 jaar, woonachtig op het pittoreske Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, trotse moeder van een zoontje van 5 en sinds 6 maanden van een eigen onderneming, Mærke - creatie en communicatie. Samen met een compagnon houd ik mij bezig met wat ik het liefste doe: sterke merken bouwen en onderhouden. 
 
Het aanbod van tekstschrijvers, reclame-, communicatie- en adviesbureau’s is groot, maar wij zijn overtuigd van onze kracht, dus gaan we de ‘strijd’ met enthousiasme aan. Het zal niet altijd makkelijk zijn en we zullen niet altijd winnen. Maar soms ook wel. En daar focussen wij ons op. 
 
Omdat interim projecten in mijn geval interessante mogelijkheden kunnen bieden, volg ik informatieve sites als deze, onderhoud ik contact met werving- en selectiebureaus, loop ik netwerkbijeenkomsten af en heb ik mijn social media pagina’s keurig op orde. Want opdrachtgevers zullen niet uit zichzelf weten dat ik er ben.
 
Dat is met het zoeken van een vaste baan niet anders. Jij bent voor werkgevers een van die vissen in de grote vijver. Aan jou de taak om je te onderscheiden van de concurrenten, er net even uit te springen. Dus je hapt op dat aantrekkelijke aas en laat je van je beste kant zien. Echter word je soms toch weer in de vijver losgelaten. Jammer, maar er is ergens een werkgever die jou op waarde weet te schatten. Laat dat jouw focus zijn.
 
Graag deel ik mijn ervaringen met jullie. Op het gebied van het starten van een onderneming en de zoektocht naar opdrachtgevers. En delen jullie die ook vooral met mij. Want van elkaar kunnen wij weer leren. Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen.

Op zoek naar interessante interim opdrachten en freelance mogelijkheden baan ik mij een weg door de Marketing- en Communicatievacatures. Al spoedig ontdek ik een duidelijke trend binnen het aanbod. Één die mij verbaast. Ik weet uit ervaring dat je als marketing- en communicatiemedewerker van veel markten thuis moet zijn, maar tegenwoordig vraagt men echte alleskunners.

17 sep 2015 10073 Debbie Grijpink 10