Carola van der Heijden

Carola van der Heijden

Carola van der Heijden

Cultuurmarketeer bij Cultuurvlinder

carola@cultuurvlinder.nl

http://www.cultuurvlinder.nl

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Carola van der Heijden, ik ben een ervaren cultuurmarkteer en kunsthistorica. Mijn bedrijf heet Cultuurvlinder. Ik verbind mensen met kunst en cultuur. Dat is mijn drijfveer, daar sta ik voor. Ik maak culturele organisaties zichtbaarder door projecten voor hen te organiseren, te adviseren over fondswerving en marketing en door marketing en communicatie op te zetten, van websites, flyers tot sociale media.

Ik verzorgde jarenlang de marketing en communicatie in Theater De Regentes in Den Haag. Met mijn bedrijf Cultuurvlinder doe ik nu de marketing en communicatie van diverse culturele initiatieven, zoals Art-S-Cool en Hoogtij in Den Haag en organiseer regelmatig crowdfundingsacties o.a. voor de Theaterencyclopedie van Bijzondere Collecties (UvA). Daarnaast run ik de Grafische Werkplaats in Den Haag.

Ik houd van bloggen, het houdt me scherp en verplicht me om af en toe de diepte in te gaan. Ik blog graag over marketing, maar ook over trends, kunst en cultuur.

Heb je er een hekel aan ‘jezelf te koop te zetten’ via de sociale media? Voel je dit als ’moeten’? Dat is eigenlijk nergens voor nodig. Laat vooral gewoon zien wat je passie is en wat je doet. En maak het persoonlijk. Grote kans dat dat mensen enthousiast maakt. Want niets werkt beter om mensen te enthousiasmeren en inspireren dan jouw eigen verhalen en beelden.

11 jul 2016 5858 Carola van der Heijden 0