Annemiek van Klaveren

Annemiek van Klaveren

Annemiek van Klaveren

Campagne manager bij RBI

aklaveren@outlook.com

Hoi,

Leuk dat je mijn profiel leest! Mijn naam is Annemiek van Klaveren, ik ben 28 jaar en werk zo’n 5 jaar als marketeer in Amsterdam. Mijn missie is om mezelf uit te blijven dagen in mijn werk maar ook in mijn privé leven. In de jaren als marketeer heb ik goed kunnen uitzoeken waar ik goed in ben en wat ik leuk vind om te doen. Alhoewel dit altijd een avontuur blijft!

Waar ik achter ben gekomen is dat ik graag mensen help als iemand met een vraagstuk zit. Daarom deel ik graag mijn ervaringen als marketeer te delen met mede-marketeers. Wat kom je nu als marketeer tegen, wat kan je doen om jezelf te verrijken en wat moet je doen voor de toekomst? Ik hoop jullie met mijn blogs een eindje op weg te helpen.

Heb je vragen, opmerkingen of iets anders wat je met mij wilt delen dan hoor ik het graag!

Ciao!

Annemiek 

Twijfelen, het is vervelend maar zo menselijk. Wat ga ik eten, wat zijn mijn plannen voor het weekend, maar ook twijfelen we vaak over onze baan. Vind ik die wel leuk? Kom ik hier wel helemaal tot mijn recht? Verdien ik wel genoeg? Soms zijn de twijfels gewoon gebaseerd op de aloude wijsheid dat het gras bij de buren altijd groener lijkt. Maar dat neemt niet weg, dat het wel goed dat je je soms afvraagt of je nog op de juiste plek zit. De belangrijke vraag is dan hoe kom je erachter of dit echte of faux twijfels zijn?

05 aug 2015 8859 Annemiek van Klaveren 0