Anne Marie Voskamp

Anne Marie Voskamp

Anne Marie Voskamp

redacteur / communicatieadviseur / tekstschrijver bij De Vos Communiceert

annemarievoskamp@icloud.com

Hallo, ik ben Anne Marie. Zoek je iemand met een losse, aansprekende schrijfstijl, dan kan je bij mij terecht. Ook voor het vinden van de juiste strategie voor jouw communicatie kan je bij me aankloppen. Ik heb ruime ervaring in schrijven voor het web, voor print, SEO-optimalisatie, het maken van bladformules, het begeleiden van anderen bij het schrijven van (web)teksten, WordPress, persberichten, communicatiestrategieën en beeldredactie. Wees gewaarschuwd: ik ben betrokken bij je vraag, maar denk ook graag kritisch mee. Ik ga graag aan de slag nadat ik samen met de opdrachtgever helder heb gemaakt wat hij of zij precies wil bereiken, wat de doelgroep is en wat het communicatiemiddel daar wel en niet aan kan bijdragen.

Je zou mij in de kern een idealist met beide voeten op aarde kunnen noemen. Ik heb jarenlang gewerkt bij communicatiebureaus (voor andere organisaties, met name commerciële), binnen organisaties (zakelijke dienstverlening) als (eind)redacteur en communicatieadviseur, en als bladmanager bij een bladenmakersclub en als redacteur bij het Voedingscentrum (sorry voor dat laatste!!). Met veel ervaring op zak heb ik onlangs de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen als redacteur en communicatieadviseur.

Wat meer persoonlijk nog: ik ben fulltime alleenstaand ouder van een schoolgaande dochter, wandel graag, kook graag (biologisch) en doe tegenwoordig aan geocaches (spoorzoekertje voor volwassenenJ). Verder heb ik ooit Journalistiek gestudeerd, een NLP-opleiding gedaan, vele cursussen in de wereld van de communicatie gevolgd en voor dit jaar zet ik in op onder meer een opleiding in hypnose (gewoon omdat het werkt én leuk is).