Anne-Claire Leenen

Anne-Claire Leenen

Anne-Claire Leenen

Carrière Coach bij InnerMotive Career Coaching

anneclaire@innermotive.nl

http://www.innermotive.nl

Anne-Claire helpt ambitieuze marketeers, die graag sneller carrière willen maken of vastlopen in hun carrière, een volgende stap te maken of die felbegeerde baan te krijgen.Ze is ervan overtuigd, dat iedereen een succesvolle carrière kan hebben, als je maar uitgaat van jouw natuurlijke talenten en jouw innerlijke drijfveren. Dan kun je vanuit vertrouwen jouw visie neerzetten en excelleren in je prestaties en zichtbaarheid.

Als je een appeltaart bakt, dan is het handig om alle benodigde ingrediënten in huis te hebben. En dan de juiste hoeveelheden netjes af te wegen. Dat zijn dan nog alleen maar de ingrediënten… Dan begint het recept pas. Voor een goed resultaat is de volgorde van je handelingen, wat en hoe je iets doet absoluut van belang. Het maakt bijvoorbeeld wel degelijk uit of je de boter gesmolten door je beslag doet of in stukjes snijdt en er dan een bal van deeg van kneedt. Daar krijg je een ander soort taart van. En ook de presentatie heeft invloed op een goede appeltaart. Je appeltaart wordt lekkerder en beter ervaren, als de taart er glanzend en stevig uitziet. De uitstraling van het handwerk maakt de taart extra aantrekkelijk.

12 nov 2015 4087 Anne-Claire Leenen 0

Op zoek naar een baan zijn, dat vond ik echt een vreselijke bezigheid. Ik had het gevoel, dat ik mezelf moest verkopen. Ook vond ik het lastig richting te geven aan het hele proces, omdat ik niet precies wist wat ik wilde en waar ik echt goed in was. En ik had veel interesses. Maar niets sprong er echt uit.

25 sep 2015 4187 Anne-Claire Leenen 0