Anja van Bladel

Anja, 47 jaar. Hoge Hotelschool in Maastricht. Werkervaring opgedaan in New York, Miami, en als hoofd receptie op de Holland America Line het caribisch gebied en Alaska door gecruised. Vervolgens twee jaar hotel manager geweest van Hotel Vaalsbroek. Twintig jaar geleden in de  uitzendbranche gestart. De funkties manager, districtsmanager en de laatste negen jaar als regiodirecteur gewerkt verantwoordelijk voor Zuid Nederland.
 
Per 1 september 2011 voor mijzelf begonnen met Oog voor Talent omdat ik talent zie bij mensen en zie dat ze of het talent niet gebruiken of niet weten hoe ze zichzelf kunnen verkopen. Ik heb de afgelopen jaren een heel netwerk opgebouwd en heel veel bedrijven van binnen mogen bekijken. Ik ben lid van rotary Tilburg Leydal en van de Brabant en Zeeuwse Werkgevers-vereniging (3000 aangesloten directeuren).

Als je op zoek bent naar een baan dan kan dit een hele klus zijn. Wil je succesvol zijn, dan moet je beginnen bij de basis: je moet weten naar wat voor baan je op zoek bent en wat je sterke eigenschappen en competenties zijn. Ik ga het hieronder verder uitleggen.

28 nov 2014 2532 Anja van Bladel 0