Aaltje Vincent

Binnen het loopbaanvak ligt Aaltjes uitgesproken vakmanschap in het begeleiden en trainen van mensen die, nadat ze weten wat ze zoeken, dit nieuwe werk willen veroveren.

Aaltje schreef de bestsellers Jobmarketing 2.0, Werk vinden met social media, Solliciteren via LinkedIn samen met Jacco Valkenburg, Werk vinden met social media en Het grote sollicitatiewerkboek.

Aaltje is een zeer ervaren coach en trainer van werkzoekers en loopbaanprofessionals. Zij deelt haar expertise eveneens in haar blogs en op social media, via radio en tv en in de gedrukte pers.

De GDPR gaat 25 mei 2018 in, mede onder de naam Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Deze wet gaat vanaf dan ook gelden voor jou als sollicitant. Ik neem je graag mee in deze wet die óók geldt voor alle verwerkingen van jouw persoonsgegevens in het sollicitatieproces.

23 mei 2018 8678 Aaltje Vincent 0

Klaar zijn voor de arbeidsmarkt, betekent klaar zijn om jezelf grootscheeps onder de aandacht te brengen om gevonden te worden te midden van vele, vele sollicitanten. Zowel in netwerkgesprekken IRL als online, te beginnen met LinkedIn. Met alles wat je doet op LinkedIn, op het moment dat je nieuw werk wilt, wil je in beeld komen, jezelf ‘personal branden’ en oproepen ‘Die wil ik spreken!’ . Drie aspecten tellen mee in jouw ‘arbeidsmarktklaar’ zijn.

13 sep 2014 6049 Aaltje Vincent 1