Wil jij ook bloggen?

Als je op deze pagina bent beland, dan betekent dat eigenlijk maar één ding: jij zou ook graag je kennis en ervaringen willen delen met de andere leden van de Marketing & Communicatie Vacatures community. En dat vinden wij dus geweldig nieuws! Want wat ons betreft staan niet alleen de vacaturs centraal, deze community heeft als doel om mensen met elkaar te verbinden. Marcom professionals met elkaar, werkzoekenden met werkgevers, trainers en coaches, werkgevers met HR professionals en ga zo maar door. En daarbij speelt het delen van kennis en ervaringen een belangrijke rol. Dus nogmaals: super leuk dat je ook wilt gaan bloggen. Vul snel onderstaand formulier in om je aan te melden!

Waarover wil je bloggen?

Dan ben je misschien benieuwd waarover geblogd kan worden? Nou ja, de lijst met onderwerpen is eigenlijk onuitputtelijk. Maar simpel gesteld: alles wat te maken heeft met het marketing en communicatie vakgebied en alles wat te maken heeft met solliciteren en de arbeidsmarkt. Dus wil jij je ideëen delen over marketing van de toekomst? Of juist regelmatig tips & tricks delen over communicatie? Loop jij voorop met social media kennis die je graag deelt? Of kun jij juist de leden van deze community helpen met manieren om succesvoller te solliciteren? Hen helpen bij het opstellen van het ideale CV of hoe ze zich het beste kunnen presenteren bij sollicitatie gesprekken? Of wil je juist bedrijven helpen met jouw kennis over employer branding? Of... Nou ja, het punt is vast duidelijk: de lijst aan onderwerpen is oneindig.

O ja, leuke bijkomstigheid...

Bloggen is natuurlijk een prima manier om te werken aan je eigen personal branding. En of je nu blogt over marcom onderwerpen of juist over solliciteren of HR onderwerpen, je zit hier natuurlijk sowieso precies in "jouw doelgroep". Jouw artikelen worden uiteraard op dit platform geplaatst dat maandelijks door gemiddeld 30.000 potentiële kandidaten bezocht wordt. En natuurlijk worden jouw blogs gedeeld via de belangrijkste online kanalen van deze groep. En daarmee bereik je heel wat geïnteresseerden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • LinkedIn Group: meer dan 29.600 leden 
  • Twitter: meer dan 9.250 followers
  • Facebook: meer dan 17.800 fans waarvan per job posting ongeveer 20% wordt bereikt
  • Nieuwsbrief: wekelijks verstuurd aan meer dan 22.000 abonnees

Dus meld je nu aan via onderstaand formulier! Dan nemen wij snel contact met je op, zorgen dat je een eigen profielpagina krijgt en dan heb jij in no time je eerste blog op dit platform online en kunnen de conversaties starten!

Happy blogging!

Contactgegevens

Social Media pagina's

Opmaak

Geef hieronder een korte beschrijving/introductie over jezelf. Deze wordt als bio op jouw profielpagina geplaatst.