Hoe kunnen wij je helpen?

Vacatures spelen weliswaar een belangrijke rol in de community van Marketing & Communicatie Vacatures, maar het is daarmee niet zomaar de zoveelste jobboard of vacature-site. Het is een community waar vraag en aanbod uit de arbeidsmarkt van Marketing & Communicatie professionals samen komen. Maar het is ook een community waar verbinden, delen, interactie en elkaar helpen centraal staat. En daarmee kunnen wij je helpen!

Marketing & Communicatie Vacatures: Hoe kunnen wij helpen?

De toegevoegde waarde van deze community

Leuk en aardig natuurlijk, een "community", maar wat heb je daar nou aan als werkgever of recruiter? Natuurlijk staat het aanbieden van rketing vacatures & communicatie vacatures centraal in de community en we nodigen je dan ook van harte uit om deze te delen met leden. Maar de community geeft je ook hele andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • je bedrijf of merk echt verbinden met meer dan 45.000 marcom professionals
 • nieuwe mogelijkheden voor (employer) branding via een bedrijfsprofiel, blogs en artikelen
 • feedback krijgen over jouw bedrijf of merk als werkgever
 • nieuwe inzichten op doen en kennisvergaren 
 • en veel meer... 

Vacatures delen met de community

Als je voor je bedrijf of voor een opdrachtgever op zoek bent naar een marcom professionals, dan wil je graag dat je vacature een zo groot mogelijk kwalitatief bereik krijgt. En met meer dan 45.000 marcom professionals in deze community die direct bereikt kunnen worden, is dit natuurlijk een geweldig platform om jouw vacature te delen.

Je bent dan ook van harte uitgenodigd om jouw Marketing & Communicatie Vacatures aan te melden op dit platform dat maandelijks door gemiddeld 30.000 potentiële kandidaten bezocht wordt. Alle vacatures worden vervolgens gedeeld via de belangrijkste online kanalen van deze groep. En daarmee bereik je heel wat marketing in communicatie professionals. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • LinkedIn Group: meer dan 33.000 leden 
 • Twitter: meer dan 11.000 followers waarvan per job posting gemiddeld 15% wordt bereikt
 • Facebook: meer 21.000 fans waarvan per job posting gemiddeld 20% wordt bereikt
 • Nieuwsbrief: wekelijks verstuurd aan meer dan 25.000 abonnees

Het aanmelden van een vacature gaat via een simpel formulier en kost je nog geen vijf minuten. Geïnteresseerden kunnen op de vacature posting reageren, vragen stellen, delen in hun netwerk en natuurlijk direct solliciteren. En die reacties, vragen en sollicitaties krijg jij natuurlijk netjes en automatisch in je mail binnen, zodat je snel en adequaat kunt reageren. 

O ja, voor het geval je wilt weten wat je dat gaat kosten, daar zijn we simpel in: dat mag je zelf bepalen! 

Vacature plaatsen? Klik hier!

Verbinden met marcom profs, arbeidsmarkt experts en andere werkgevers

Een community draait om het verbinden van de leden. Een plek waarbij leden informatie, kennis, ervaringen en ideëen uitwisselen en bediscussiëren. Daar leer je niet alleen van, daarmee ontwikkel je ook relaties. Het geeft de mogelijkheid andere leden beter te leren kennen en tegelijkertijd om jezelf beter te presenteren. Als bedrijf, maar ook als de persoon. Het leuke daarvan is dat je "vrienden" krijgt, vrienden die jou kunnen helpen bij het zoeken van bijvoorbeeld de juiste kandidaat, vrienden die jouw bedrijf promoten als werkgever en vrienden die je kunnen helpen als je vragen hebt over een bepaald onderwerp. En wij geloven dat hoe beter jij je vrienden kent en hoe beter jouw vrienden jouw bedrijf, hoe beter een eventuele match zal zijn die daaruit voortkomt.

 

Mogelijkheden (employer) branding

Als werkgever of recruiter biedt het platform verschillende manieren om de leden meer te weten te laten komen over jouw bedrijf of organisatie. Niet allleen door een bedrijfsbeschrijving in een vacaturetekst, er zijn enkele andere mogelijkheden in deze community. Hier op dit platform, maar ook op de andere online kanalen waar we met Marketing & Communicatie Vacatures actief zijn.

Zo is er natuurlijk de mogelijkheid om een eigen bedrijfsprofiel aan te maken. Een soort van one page online bedrijfspresentatie waar je naast je logo en alle gangbare contactmogelijkheden ook een beschrijving van het bedrijf kunt toevoegen inclusief enkele sfeerbeelden en een videopresentatie. Als je een vacature wilt plaatsen moet je dit profiel sowieso aanmaken, maar voel je vrij om ook een bedrijfsprofiel aan te maken als je nog geen vacature wilt of kunt publiceren.

Aanmelden profiel pagina Marketing & Communicatie Vacatures

Feedback over jouw bedrijf als werkgever

Wat ook impact kan hebben op het employer brand van jouw organisatie is de mogelijkheid voor (ex-)werknemers om op je bedrijfsprofiel een review te plaatsen. Je kunt je voorstellen wat het effect is van een positieve review! Op veel social media platformen is het al mogelijk voor klanten om te vertellen wat ze van je vinden, maar nu gaat het eindelijk eens om de waardering die mensen hebben voor jou als werkgever. Spannend natuurlijk, maar wat een boost zal het geven als de reviews positief zijn! En het is meer dan slechts een rapportcijfer, je krijgt inzicht in dingen die goed gaan en zaken die verbeterd kunnen worden. Belangrijke feedback dus waar je iets mee kunt! Je ontvangt natuurlijk netjes een berichtje als er een review geplaatst is, zodat je daar op kunt reageren. En don't worry, wij monitoren en moderaten de reviews ook. Just in case...

Nieuwe inzichten en kennis vergaren

Het is al eerder gezegd, een belangrijk onderdeel van deze community is het delen van kennis, ervaringen, ideëen en meer. De focus ligt daarbij op zaken die gerelateerd zijn aan de marketing en communicatie branche en op zaken die te maken hebben met de arbeidsmarkt en het sollicitatie- en recruitmentproces. Daar wordt door allerlei experts en ervaringendeskundigen over geblogd op dit platform, maar ook worden er vanuit de groep regelmatig workshops, trainingen en seminars georganiseerd. Niet alleen over "10 tips & tricks voor succesvol solliciteren", maar ook over zaken hoe je als werkgever succesvoller zelf kunt recruiteren. En natuurlijk zijn de workshops en inspiratiesessies over het vakgebied sowieso interessant voor bedrijven.

Ook is er de mogelijkheid om jezelf aan te melden als blogger. Dat is natuurlijk een prachtige manier om de leden te laten zien hoe jij als bedrijf of organisatie in het leven staat, wat je belangrijk vindt, hoe je de dingen geregeld hebt als werkgever et cetera. Voor recruiters en andere arbeidsmarkt experts als trainers en coaches ook een mooie mogelijkheid om hun kennis rondom alles wat met solliciteren en de arbeidsmarkt te maken heeft te delen. En zo werkzoekenden te helpen. 

En veel meer...

Het platform zoals het nu is, is slechts de eerste stap. Er zullen continu nieuwe functionaliteiten, onderdelen en elementen toegevoegd worden met als doel om het verbinden en het delen tussen de leden, werkgevers, recruiters en experts beter te faciliteren. Daarbij zijn jouw ideëen ook van harte welkom! Ben vooral niet bang om even contact op te nemen als je nog vragen hebt over wat Marketing & Communicatie Vacatures voor jou kan betekenen. 

Contact opnemen

Deel dit artikel via:
 • 0
 • 0
 • 0
 • Share on Google+ 0
 • 0