Online Training: Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? - 20 augustus 2015

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor veel personen een lastige opgave. Op donderdag 20 augustus aanstaande verzorgt Cindy Stechweij een online training waarin ze uitleg gaat geven hoe betere motivatiebrieven te schrijven. En met die uitleg kun je direct aan de slag. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

Online Training: Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? - 20 augustus 2015 - Cindy Stechweij

Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? 

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor velen lastig. Er zijn twee cruciale punten waar je op moet letten: dat je eigen energie hoog blijft tijdens het schrijven en dat de lezer hier goede energie van krijgt. Tijdens deze online training gaat Cindy op beide aspecten in, waarbij ze je ook gaat laten zien hoe het schrijven voor jou leuk wordt om te doen én je sneller een uitnodiging krijgt voor het eerste gesprek.

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: donderdag 20 augustus 2015
Tijd: 19.00 uur - 20.30 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 20 augustus de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

17 aug 2015 2374 Redactie 1
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (1)

  1. Mascha:
    aug 25, 2015 at 11:41

    Heb de training helaas gemist, hoor het graag als je deze nog eens geeft.


Plaats een reactie