MCV Deals

Met zo'n 50.000 leden in de community van Marketing & Communicatie Vacatures krijgen we vaak de vraag van bedrijven en merken of we een actie bij jullie onder de aandacht willen brengen. Soms worden er echt hele interessante, leuke of relevante acties aangeboden en die delen we hier met jullie. Oftewel de MCV Deals. Denk bijvoorbeeld aan acties voor workshops of opleidingen, kleding (altijd handig ivm sollicitaties), electronica of bijvoorbeeld een leuk reisje om even de zinnen op iets anders te zetten dan solliciteren. Kortom, het kan van alles zijn, zolang het maar relevant is voor (een deel van) jullie. Check de MCV Deals hieronder!

Mocht je zelf nou ideeën hebben over een merk of product waarvan je een actie wel zou waarderen, laat het ons dan weten, want dan gaan we dat proberen te regelen. En wil je voor jouw organisatie of merk een toffe actie voor deze community opzetten, dan natuurlijk ook gewoon even contact opnemen. Kan simpel via het contactformulier

Vraagje... wist je dat 80% van de huizen in Nederland te hoge WOZ waardes hebben? En dus ook 80% van de Nederlanders teveel belasting daarvoor betaalt? Jij dus waarschijnlijk ook! Je kunt natuurlijk wel een bezwaar indienen om de WOZ waarde te verminderen. En weet je wat nu zo leuk is? Vastelastenbond controleert jouw WOZ-waarde en dient het bezwaarschrift voor je in. Helemaal gratis. Scheelt je een hoop uitzoek- en papierwerk en een grote kans dat je dus minder hoeft te betalen.

Wil jij je verder ontwikkelen in het marketing of communicatie vakgebied? En daarom op zoek naar een opleiding of cursus om je kennis uit te breiden? Of heb je je zinnen gezet op een bepaalde marketing of communicatie functie en weet je dat je het ook in je hebt maar ontbreekt een erkend diploma waardoor je telkens afgewezen wordt? Dan heeft NHA nu een hele mooie actie, want op alle cursussen en opleidingen krijg je nu 50% korting op het lesgeld! En meld je je nu aan, dan krijg je ook nog eens GRATIS een tablet en toestenbord bij jouw inschrijving. Is dat even een goede deal!

15 mei 2017 1208 Community Manager 0

We weten het natuurlijk allemaal, het succes van bedrijven wordt in grote mate (mede) bepaald door de online vindbaarheid. De vraag naar (online) marketeers met kennis van zoekmachine marketing blijft daarom alsmaar groeien. Zit je een beetje 'vast' in je carrière of zoektocht naar een nieuwe baan? En zit jij erover te denken om stappen te zetten richting zoekmachine marketing, maar mis je de basiskennis, dan is dit wel een heel interessante deal.

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar marketeers en communicatie professionals die alles weten van social media. En het aantal vacatures voor social media medewerkers zal de komende jaren sterk blijven toenemen. Dus wil jij (nog) meer kans maken op een nieuwe, toffe baan, dan is investeren in je social media kennis zeker aan te raden. En met deze deal is die investering helemaal een 'no brainer'. En niet alleen krijg je 50% korting op de cursus, je ontvangt ook nog eens een cadeaukaart van bol.com.

De overheid stimuleert kansrijke beroepen met scholingsvouchers van €2.500,- die via het UWV verstrekt worden. En daar kun jij zeer waarschijnlijk ook gebruik van maken! Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst die verzorgt wordt door Competence Factory krijg je alle informatie over de scholingsvoucher, de trainingen én het juiste opleidingsadvies voor online marketeers en creative professionals!

Het schrijven van een goede motivatiebrief is vaak een lastige opgave. Om je hierbij te helpen geeft Cindey Stechweij in het begin van het nieuwe jaar twee workshops over het schrijven van betere motivatiebrieven. En natuurlijk ga je tijdens de workshops direct aan de slag daarmee. Voor de leden van Marketing & Communicatie Vacatures geldt een wel heel mooie korting op deze workshop. Weer een interessante MCV Deal dus die je niet mag missen!

Het zal je niet ontgaan zijn als je op zoek bent naar een nieuwe marketing of communicatie baan, het aantal online marketing vacatures blijft maar stijgen. Zit jij erover te denken om in jouw carrière stappen te zetten richting online marketing, maar mis je eigenlijk voldoende basiskennis, dan is dit wel een heel interessante deal. En weet je dat je van het UWV de gehele opleiding vergoed kunt krijgen? Dan is het dus gratis!