IQ Leads

IQ Leads in het kort is: Een gecertificeerd Google Partner en een trotse SEOshop & Copernica partner. Daarnaast zijn wij jouw partner voor al jouw Magento & WordPress front- & backend wensen. Tot slot hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), Google AdWords (SEA), inbound marketing, marketing automation, online leadgeneratie en de implementatie van succesvolle online marketingstrategieën.

IQ Leads

Over IQ Leads

Met inmiddels meer dan 15 medewerkers is IQ Leads een snelgroeiend bedrijf gericht op leadgeneratie via het internet. Dit doen we vanuit ons mooie kantoor in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn. IQ Leads heeft in de loop der jaren een zeer divers (inter)nationaal klantenportfolio opgebouwd, van midden- en kleinbedrijf tot groot zakelijk. Wij onderscheiden geen segmenten. Of het nu gaat om de consumentenmarkt of dat het business-to-business betreft. Wij hebben voor iedere markt en elke branche een gepaste oplossing.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij IQ Leads

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij IQ Leads die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Bart

Leuke werkgever, jonge en fijne collega's waar ieder een passie heeft tot zijn of haar vakgebied.

Chyara

IQ Leads is een top werkgever, een leuk team waarbij iedereen gelijk is en kansen krijgt. We werken hard en aan het einde van de week vieren we successen tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Hessel

Bij IQ ga je aan de slag met een grote diversiteit aan klanten. Van startende Lightspeed shops tot multinationals. Je krijgt de ruimte om je eigen specialisme te ontwikkelen en wordt hierbij ondersteund door een fijne groep collega's :)

Hessel (poging 2)

Oeps! Dat moesten dus geen 3, maar 5 sterren zijn!

Lars Vermoolen

Fantastische werkgever, fijne sfeer en collega's. Plezier en zelfontplooiing staan hoog in het vaandel. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid, maar gelukkig staan er altijd collega's voor je klaar om je te helpen.

Geef IQ Leads jouw rating
1 2 3 4 5