MEC

Bij MEC doen we het anders. We zijn namelijk niet je typische mediabureau. Diep in ons DNA zijn we een Digital Marketing Agency waar performance, engagement en paid media door onze aderen stroomt. Door constant te innoveren en alle bewegingen van de consument nauwlettend te volgen, blijven we koploper en geloven we in onze missie om verder te gaan waar anderen blijven steken.

MEC

Integratie als succesformule.

Geen eilandjes, maar op alle vlakken elkaar versterken en beter maken. Een mooie sportauto is toch ook niets zonder krachtig motorblok en de juiste banden? Daarom werken we vanaf het begin van de briefing nauw samen met alle disciplines. Dit zorgt ervoor dat er geen ruis op de lijn ontstaat en iedereen continu op de hoogte is van de laatste ins en outs.

Hoe gaan we te werk?

Consumenten laten digitale kruimels achter en wij zetten deze kruimels om in perfecte insights en spraakmakende concepten. Door de combinatie van onderzoek, data en innovatieve tools gaan we altijd voor het beste resultaat. Namelijk brand love en uiteindelijk impact op marketing- en business doelstellingen.

Engagement@scale. Het klinkt zo logisch, maar het wordt vaak vergeten. Het is de tweetrapsraket om jouw idee daadwerkelijk tot leven te brengen. Want hoe mooi een concept ook is, wanneer niemand het ziet, is het zonde van de tijd. Als je bouwt aan een merk, wil je opvallen en gezien worden. Dat doen we dus door schaal te creëren en de harten van jouw doelgroep te raken. Of het nu OOH, online video, social media, mobile of influencer marketing is, wij zorgen voor de perfecte en relevante context.

Want de consument is in control. Zo simpel is het. Op basis van data en inzichten over jouw consument die we bieden, zijn we in staat om continue voor de optimale conversie te zorgen. En die stap vooruit te blijven.

We werken net zo gemakkelijk bij jou op kantoor als op de Karperstraatstraat (goeie koffie ook, by the way). Flexibiliteit is key, wat dit betreft.

Last but not least.

MEC opereert in een netwerk waarin wij profiteren van de voordelen van GroupM, de grootste media inkoopgroep van Nederland en onderdeel van WPP. Ook internationaal zijn we zeer actief betrokken. Daarom is MEC Nederland uitgeroepen tot nr.1 door onderzoeksbureau RECMA en vallen we regelmatig met onze cases in de prijzen. Toeval? Wij denken van niet.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij MEC

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij MEC die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • 8
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
AobselaTeefeaf

Four to five servings of this fruit juice should be consumed every week to get the desired result. However, it is important to have the doctor's opinion first before you take these oral medications since these may have negative side effects around the b

Remco

Mooi bedrijf!

Geef MEC jouw rating
1 2 3 4 5