Amazing

Amazing is hét full-service bureau voor onderscheidende strategie, creatie en realisatie op het gebied van geïntegreerde marketing en communicatie in Midden- en Oost-Nederland. Met circa 30 specialisten en generalisten werken we dagelijks aan on-line en off-line middelen voor grote en kleine merken. Van idee tot realisatie, van logo tot volledig geïntegreerde campagne.

Amazing

Over Amazing

Amazing is een online én offline reclamebureau uit Apeldoorn met ongeveer dertig medewerkers dat zowel landelijk als regionaal opereert maar met beide benen op de grond staat. Wat niet wegneemt dat we ambitieus zijn. Dat zijn we niet alleen in ons belang, maar vooral in het belang van onze klanten. Daarom werken we met een topteam dat alle communicatievragen vanuit een professionele, verrassende invalshoek kan benaderen. Niet voor niets noemen we ons Mixed Media Minds.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Samen met jou bouwen we aan het succes van je merk. We zijn een partner en we ondernemen – indien gewenst – samen met jou. Met onze Mixed Media Minds verken je de markt en het gedrag van de doelgroep. We bekijken wat jouw klant raakt en in beweging brengt en binnen welke media je contact kunt leggen. Zo komen we tot een doelgerichte communicatiestrategie voor je merk. Dit maatwerkplan vormt de basis voor al je communicatie.

Marketing en communicatie vacatures bij Amazing

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Amazing in Apeldoorn? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Amazing!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
Jm

Toffe club!

Geef Amazing jouw rating
1 2 3 4 5