Achmea

Anno domini 1811. Met een inktpot, een kroontjespen en een assurantieboek begint de ondernemende boer Ulbe Piers Draisma de waarborgmaatschappij Achlum. De plaats: het gelijknamige Friese dorp. Zijn klanten: boeren en notabelen die hun bezit onderling willen verzekeren. Een goed idee, blijkt. Want inmiddels zijn we 200 jaar verder en is Achlum via een hele reeks indrukwekkende fusies uitgegroeid tot Achmea, de toonaangevende Nederlandse verzekeraar. Daarbij is uit Draisma’s tijd bijvoorbeeld overeind gebleven dat we veel waarde hechten aan samenwerking en solidariteit.

Achmea

Strategie

Onze strategie is een verlengde van de uitdaging die we onszelf gesteld hebben: het worden van de meest vertrouwde verzekeraar. We zijn er voor al onze stakeholders, waarbij klanten voorop staan. Hiermee bouwen we voort op onze coöperatieve wortels. Om de meest vertrouwde verzekeraar te kunnen worden, moeten wij als organisatie consistent kunnen leveren: in service, kosten en prijs. We moeten het waarmaken, of liever nog: de verwachtingen van de klant overtreffen door voortdurend te verbeteren.

Topmerken Achmea

Onder de merknaam Achmea vallen twintig merken. Stuk voor stuk labels die hoogwaardige verzekeringen bieden op het gebied van zorg, schade of inkomen. Op deze website bespreken we de zes bekendste. 

Agis

Leidraad bij Agis is de zorgvraag van de consument. Niet aanbodgericht werken maar klantgericht denken en doen. De verzekeraar heeft de kennis, de ervaring en het netwerk om innovatief te zijn bij het ontwikkelen van oplossingen. Daarbij ligt het accent op preventie en betere zorg.

Avéro Achmea

Avéro Achmea richt zich via onafhankelijke tussenpersonen op zowel zakelijke als particuliere klanten. Ondernemers en ondernemende mensen kunnen voor hun risicobeheer en passende verzekeringsoplossingen een beroep doen op onze assurantieadviseurs. Deze profiteren van de binnen Achmea aanwezige verzekeringskennis en specialistische diensten.

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea introduceerde als een van de eerste bedrijven de directe verkoop van verzekeringen in Nederland. Met succes, want inmiddels zijn we de grootste nationale ‘direct writer’. De campagne met de slogan ‘Aan alles gedacht’ geeft precies weer hoe we werken. Bij schade wijzen wij u er bijvoorbeeld op wat er nog meer onder de dekking valt. Als innovatieve verzekeraar zijn we sterk vertegenwoordigd in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

FBTO

FBTO snapt dat verzekeren geen hobby is. Je wilt je er niet in verdiepen. Het kost tijd en energie. Die je liever in de dingen steekt die het leven leuk maken. Kortom, als jouw wereld ook niet om verzekeren draait, dan regel je dat bij FBTO. Want wij ontwikkelen producten en diensten vanuit jouw belevingswereld. Met succes: we zijn gegroeid van onderlinge regionale verzekeraar tot nationaal actieve direct writer. 

Interpolis

Interpolis biedt particulieren en ondernemers concrete, relevante verzekeringsoplossingen voor de risico’s die ze lopen. Ons uitgangspunt: verzekeren niet ingewikkelder maken dan het is. Met de ‘Glashelder’-campagne onderstrepen we waar we voor staan: transparantie van organisatie en producten.

Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea belooft klanten met een zorgverzekering en toekomstig verzekerden meerwaarde onder het motto ‘Dat is de plus van Zilveren Kruis’. Een belofte die we elke dag willen nakomen. Bijvoorbeeld door kwaliteitsafspraken met zorgverleners te maken en regionale projecten te ondersteunen.

 

 

 

06 okt 2014 2104 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • 0
  • 0
  • Share on Google+ 0
  • 0
w5smqMEMXN4

If only there were more clveer people like you!

Geef Achmea jouw rating
1 2 3 4 5