Redactie

Dit is het redactie account van Marketing & Communicatie Vacatures. We struinen continu andere blogs, sites, social media kanalen af om interessante of leuke artikelen, onderzoeken, infographics, video's en meer te vinden over het vakgebied of over carrière gerelateerde zaken En daar geven we onder dit redactie account aandacht aan op onze site om het met jullie te delen. 

Heb je ook tips van artikelen waar we aandacht aan moeten besteden? Mail ons dan de link naar het artikel en vermeld daarbij waarom jij het zo belangrijk vindt dat we de content delen met alle leden van de Marketing & Communicatie Vacatures community.

Virtual reality biedt een enorm aantal mogelijkheden voor belevingen die, normaal gesproken, te duur, te gevaarlijk of simpelweg fysiek niet mogelijk zijn. Naast het kunnen doorbreken van deze fysieke grenzen kan virtual reality ook assisteren in emotionele onderdompeling: het kunnen bekijken van situaties vanuit een ander perspectief. Maar is het zo dat virtual reality kan tippen aan het gemiddelde pretparkbezoek? Is het in de toekomst nog wel denkbaar om uren in de rij te staan voor een attractie, terwijl je ook thuis een virtual reality-bril kunt opzetten?

Blog jij al voor je bedrijf? Waarschijnlijk wel, want het is een van de manieren om meer business te genereren. Als je het goed doet, deel je je kennis, laat je zien wat jouw expertise is, kunnen mensen reageren, doe je wat met die reacties (zo bouw je een relatie op) en zorg je dat je lezers regelmatig wat van je horen. Vroeger of later levert dat ook meer omzet op.

Er zijn niet veel bedrijven meer die niets doen op of met social media. Bij sommige bedrijven betekent dat "dat ze iets doen met Twitter", bij andere bedrijven is social media compleet geïntegreerd in het dagelijkse proces. Dan is het wel handig om zo nu en dan even stil te staan bij de vraag welk social netwerk bij jouw organisatie past. Deze infographic met cijfers van de belangrijkste sociale netwerken kan je daarbij helpen.